Tina Hellberg tolkar höstens trender i Trendrestaurangen

Tina_foto_Nora_Cederinfoto: Nora Cederin

Inredningsstylisten Tina Hellberg har fått uppdraget att gestalta vår Trendrestaurang utifrån höstens tre trender, Shape of things, Authenticity och Sensory. Dessutom gästspelar för andra gången en välkänd kock. Denna gång är det Leif Mannerström som har en favoriträtt med på menyn.

I Trendrestaurangen Nordic Me kan ni som besökare koppla av och njuta av maten samtidigt som ni omges av inspiration. Tina Hellberg tolkar höstens trender som är framtagna av Swedish Fashion Council. I sin tolkning vill hon visa på olika material och olika färgkombinationer i tiden som fungerar i inredning och inte bara är snygga på ett moodboard.

– Att få vara med här på Formex och lyfta fram formgivares arbeten och göra ett personligt urval är ett roligt och samtidigt ett komplext uppdrag. Dels för att det finns mycket att välja på, men också för att det är lätt att missa den som inte gör så mycket väsen av sig men är ett riktigt guldkorn. Det är viktigt för mig att det är äkta, jag är inte så mycket för ting som bara ska vara skojiga även om jag kan uppskatta humoristisk design som exempelvis en kaninlampa. Det är i mixen av föremålen som det händer. Komposition är viktigt när en vill få till ett visst uttryck såväl i butiker, utställningar som i ens eget hem, säger Tina Hellberg.

Tina Hellberg är inredningsstylist och bor i Stockholm. Hon fokuserar på material, färger och gärna något från naturen.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Design, Formex, Trender, Utställningar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s