It’s a House favoriter från Formex Young Designers

Karolina på It’s a House här igen. Formex plattform för unga ännu ej etablerade formgivare Formex Young Designers och Next Step bjöd som vanligt på nytänkande och spännande produkter. Ersa of Sweden som har synts lite här och där med sin bokhylla Casey kommer nu med dessa underbara ljuslyktor som fick mig på fall.

Ljuslyktorna XX och XY levereras platta och sedan viker man själv till stålet i önskade vinklar. Den förkopprade varianten får flytta hem till mig vilken dag som helst! Vill du se mer utav Isabel Ersa Hallerstedt behöver du inte vänta länge, under möbelveckan i februari deltar hon i pop-up utställningen Check in 12.

Min andra favorit är Mini Empires härligt magiska och fantasifulla illustrationer och mönster på alltifrån metervara och tapeter till kökshanddukar och skärbrädor. Jenny von Döbeln var minst sagt uppvaktad och jag och Jenny från Hemtrender fick vänta en god stund på att få oss en pratstund med denna talangfulla och oerhört ödmjuka formgivare. Det var superkul att få träffa dig Jenny!

Mini Empires produkter hittar du bland annat i fina webbshoppen Mokkasin, hos Photowall och i Jennys egna Etsy shop. Att uggletapeten bara måste få flytta in på en vägg i min lille sons rum kändes självklart så fort jag såg den, helt underbar! (Ber om ursäkt för den taskiga kvalitén på bilden som inte på något sätt gör produkterna rättvisa.)

Är du nyfiken på fler unga svenska formgivare så kan du se samtliga deltagare i Formex Young Designers och Next Step här.

Det här inlägget postades i Formex och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till It’s a House favoriter från Formex Young Designers

  1. Ping: Mat, sällskap, lugn och ro | Formex Magazine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s